Koret blev etableret i 1986 og har siden 1994 været en selvstændig forening med egen bestyrelse, generalforsamling og egne vedtægter.

Vi medvirker ved mange arrangementer både private, offentlige og egne.
I de senere år har vi også rejst udenlands og holdt koncerter i bl.a. Italien, Estland, Polen, Tyskland og Island.
Desuden har vi været deltagere og medarrangører for et korstævne med kor fra England, Tyskland og Østrig.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre korets standard. Dels via vores ugentlige korprøveaften, dels via workshops og weekendkurser. Udover rutine udvider vi løbende vores stående repertoire.

Repertoiret spænder vidt: musical, rock, pop, klassisk, jazz m.m.

Vi øver hver tirsdag aften kl. 19.15 - 21.55 under ledelse af korets dirigent Christian Dahlberg og vores repetitør Sverre Larsen i biblioteket på Gladsaxe Skole, Gladsaxe Møllevej 127, 2860 Søborg.

For at blive medlem af Gladsaxe Folkekor skal du til en optagelsesprøve. Her vil dirigent og nogle bestyrelsesmedlemmer være til stede. Inden du kommer til prøve, er du dog velkommen til at komme og være med til en prøveaften, så du kan se, om det er noget for dig. Bliver du optaget, vil der være en gensidig prøveperiode på 3 måneder, hvorefter kontingent forfalder. Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling.

Koret skaffer noder og i nogle tilfælde lydfiler, som vil ligge på korets hjemmeside, hvor noderne kan printes fra.

Skulle du være i tvivl om noget, er du velkommen til at henvende dig til bestyrelsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt søge yderligere oplysninger her på siden

Har det fanget DIN interesse så kom og mød os